kies taal

 

Social Media








 

inloggen voor accommodaties

Hoe het werkt - stap voor stap uitleg
Aanmelden - voor een nieuw account
Inloggen - als u al een account heeft

  Autovakanties   Campingvakanties   Goedkope vakanties   Wintersport AdultsOnly Vakanties 

Vakantie zonder kinderen vind je op AdultOnlyvakantie.nl


Bungalows in Gelderland


Bungalows in Gelderland - Afbeelding 1

Adresgegevens Bungalows in Gelderland

Adres:Bandijk 60
Postcode/Plaats:7396 NC Terwolde
Land:Nederland
Telefoon:0383330101
Website:http://www.scherpenhof.nl/
E-mail:Stuur een bericht

Bungalows in Gelderland

Vakantiepark De Scherpenhof is de ideale vakantiebestemming in Gelderland. Een uiterst geschikte locatie voor jong en oud en met een breed scala aan faciliteiten.

Op het park vindt u een grote indoor speeltuin. Hier kunnen de kinderen de hele dag heerlijk klauteren en ravotten. Verder is er een binnenbad, een openlucht zwembad (van 1-07 tot 31-08 geopend) en een gezellig restaurant. Voor de kleine gasten is er een kinderdisco en van de zomer is er een animatieteam ter plaatse dat voor jong en oud leuke activiteiten organiseert. Ook op het park te vinden: een bowlingbaan, jachthaven, internet (in de buurt van de receptie, gratis), snackbar, speeltuin met meer dan 30 speeltoestellen-/apparatuur, sport- en speelvelden, tafeltennis, visvijver, wasserette en diverse recreatiefaciliteiten.

Het vakantiepark biedt verschillende soorten bungalows: Type basis en type comfort. De accommodaties zijn geschikt voor 4-12 personen.

De bungalows van het type ‚basis‘ beschikken over een open keuken en een ruime eet- en woonkamer. Via de deuren heeft u toegang tot het terras. Alle vakantiehuizen hebben meerdere slaapkamers met eventueel hoogslapers (afhankelijk van het aantal personen). De badkamer is met douche en wc ingericht. Verder beschikt de woning over een kleurentelevisie, centrale verwarming en een gemeubileerd terras. De inrichting van de diverse bungalows kan van elkaar afwijken.

De bungalows van het type ‚comfort‘ bestaan uit twee geschakelde bungalows die door een tussendeur met elkaar zijn verbonden. Via de Franse deuren bereikt u het terras. Alle bungalows beschikken over een open keuken en een ruime eet- en woonkamer. Er zijn meerdere slaapkamers (afhankelijk van het aantal personen) die met stapelbed en eenpersoonsbedden zijn ingericht. De badkamer is voorzien van een wc en douche. Alle vakantiebungalows beschikken over tv, centrale verwarming en een gemeubileerd terras.

Prijzen afhankelijk van verblijfsduur, aantal personen en periode. Ga voor meer informatie naar de website.

  • Nabij zee/meer
  • Openluchtzwembad
  • Sportmogelijkheden binnen

Bungalows in Gelderland - Afbeelding 1
Bungalows in Gelderland - Afbeelding 2
Bungalows in Gelderland - Afbeelding 3
Bungalows in Gelderland - Afbeelding 4
Bungalows in Gelderland - Afbeelding 5


Voeg deze vakantie toe aan 'uw vakanties'.

 


Laagste prijs voor vakanties, Een vakantie boeken  via lastminuteinfo.nl voor de beste aanbiedingen