kies taal

 

Social Media








 

inloggen voor accommodaties

Hoe het werkt - stap voor stap uitleg
Aanmelden - voor een nieuw account
Inloggen - als u al een account heeft

  Autovakanties   Campingvakanties   Goedkope vakanties   Wintersport AdultsOnly Vakanties 

Vakantie zonder kinderen vind je op AdultOnlyvakantie.nl


Vakantiepark Hof van Zeeland


Vakantiepark Hof van Zeeland - Afbeelding 1

Adresgegevens Vakantiepark Hof van Zeeland

Adres:Hof van Zeeland 175
Postcode/Plaats:4451RS Heinkenszand
Land:Nederland
Telefoon:0383330101
Website:http://www.hofvanzeeland.nl/
E-mail:Stuur een bericht

Vakantiepark Hof van Zeeland

LIGGING

De prachtige provincie Zeeland is de perfecte oord voor een vakantie met de hele familie. De provincie kan op een lange geschiedenis en een lange traditie terugkijken. Vakantiepark Hof van Zeeland ligt in een prachtige groene omgeving in de buurt van het gezellige dorp Heinkenszand. De vrijstaande huizen bieden u alles wat uw hartje begeert zodat u kunt genieten van een ontspannen vakantie, ver weg van de alledaagse stress. Er zijn talloze bezienswaardige plaatsen in Zuid-Beveland. De ondekkingsreis door de stad Goes en de meer dan 30 dorpen die in het midden van een pittoresk landschap in Zuid-Beveland liggen, is absoluut de moeite waard. Bezoek het beroemde vissersdorp Yerseke, het pittoreske Veere, de historische steden Goes, Zierikzee, Vlissingen en Middelburg en de mooie badplaats Domburg.


HET VAKANTIEPARK

De vrijstaande huizen met hun prachtige tuinen zal elke bezoeker versteld doen staan. Als u graag een luxe verblijf zoekt, dan bent u hier aan het juiste adres. De bungalows zijn namelijk met sauna, solarium en sunshower ingericht.

Op het park vindt u een buitenzwembad, drie swimmingpools, een 40m lange waterglijbaan en een apart baby-zwembad. Ook de kleintjes zullen zich hier uitstekend vermaken. Het park heeft diverse speeltuinen, Jeu-de-boules velden, een kabelbaan, trampolines en een enorme outdoor bowlingbaan! Maak kennis met Tinker, de mascotte van het park en ook met het enthousiaste animatieteam dat keer op keer weer leuke activiteiten organiseert, zoals knutselen, diverse spellen en een mini-disco.

Probeer de culinaire lekkernijen direct naast het park, in het restaurant De Stelleplas. Het meertje De Stelleplas is perfect geschikt om te vissen. Hier vindt u karper, brasem, snoekbaars en paling. Een visvergunning is aan de receptie verkrijgbaar. Enkele bungalows zijn aan een waterpartij gelegen zodat u zelfs direct vanuit uw tuin kunt vissen.

Voor gasten beschikt het park over gratis draadloos internet.


INRICHTING

De inrichting van de diverse bungalows kan variëren. U kunt bungalows voor 4, 6 of 8 personen reserveren. De bungalow voor 4 personen beschikt over een woonkamer met lcd-tv, dvd-player en grote ramen. Een schuifdeur geeft toegang tot het terras. De halfopen keuken is voorzien van koelkast, vaatwasser, Senseo en combi-magnetron of magnetron en oven. Er zijn twee slaapkamers met twee boxspringbedden beschikbaar. De badkamer is voorzien van wastafel, douche en toilet. In het appartement staat u een berging en een wasmachine ter beschikking.

De bungalows voor 6 tot 8 personen beschikken over een ruime gang met apart toilet, woonkamer met LCD-TV en dvd-player, grote raampartijen en een open keuken. De keuken is ingericht met senseo koffiezetapparaat, vaatwasser, combi-magnetron en oven. Via de schuifdeur heeft u toegang tot het terras. De badkamer is voorzien van douche, toilet en wastafel. Op de begane grond bevindt zich een slaapkamer met twee boxspringbedden.

Op de eerste verdieping zijn twee of drie slaapkamers met elk twee boxspringbedden.Tot de standaardinrichting van de 6-persoon bungalow behoort een tweede toilet. Op de eerste verdieping van de 8-persoons bungalow is een tweede badkamer met wastafel, douche en toilet.

De bungalows hebben een tuin met terras en tuinmeubilair. Hier vindt u ook een parkeerplaats voor één auto. Een andere auto kan worden geparkeerd op de centrale parkeerplaats van het hoofdgebouw.
Op verzoek kunt u een niet-rokers en huisdiervrije bungalow reserveren. Aan de reservering van een gewenste accommodatie zijn geen extra kosten verbonden. Mocht u een bungalow aan een visvijver willen reserveren, dan is een meerprijs van toepassing.


OMGEVING

In de nabijheid van het park is er een indoor- en outdoor swimming pool. Gasten hebben gratis toegang. Niet ver van het park gelegen zijn er tennisbanen, een golfbaan en een subtropisch zwembad (gratis toegang). Op het park kunt u fietsen huren en leuke fietstochten maken door het mooie landschap van Zuid-Beveland.

Gasten van vakantiepark Hof van Zeeland ontvangen een speciale kaart waarmee men bij diverse musea of bezienswaardigheden in de buurt korting kan krijgen. Bezoek ook de kaasmakerij in Nisse, Schellach in Middelburg en de Wilgenhoeve in Phillippine, de branderij het Zeeuwsche Keteltje in s-Heerenhoek of de historische scheepswerft in Arnemuiden, het is de moeite waard. Geniet de black-light midgetgolf of een bezoek aan het Mini Mundi Park.

Mis vooral niet de highligths van de regio en bezoek het indoor zwemparadijs, de Iguana reptiel zoo in Vlissingen waar bezoekers slangen, spinnen en insecten kunnen bekijken. Een belevenis voor jong en oud! In het kinderparadijs Ballorig in Roosendaal kunt u met de kleintjes een onvergetelijke dag doorbrengen. Hier kunnen uw kinderen heerlijk ravotten, klimmen, kruipen en glijen. Een prachtig decor en veel plezier gegarandeerd!

Het stoomtrein museum Goes-Borsele en Waterland Neeltje Jans aan de monding van de Oosterschelde zijn ook een bezoek waard. Ook het arsenal in Vlissingen belooft een spannende dagbesteding. Hier vindt u een zeeaquarium, een groot piraten park, een piraten grot, indoor speeltuinen en een toren. De Belgische kustenplaatsen Oostende, Knokke en Brugge zijn zeker een bezoek waard. Er is altijd iets te ontdekken in het romantische Brugge. De vele bruggen en de mooie huizen, de grote architectuur, bistro's en restaurants zijn zeer indrukwekkend.

Andere tips voor bezienswaardigheden zijn: de kinderboerderij in Goes, het kinderspeelparadijs 't Klokhuus in 's Heer Arendskerke en het kinderspeelparadijs Bambini in Vlissingen, de klompenmakerij in Heinkenszand, Mini Mundi in Middelburg en het stedelijke recreatiepark De Hollandsche Hoeve in Goes.

Geniet van een onvergetelijke vakantie in Zeeland in vakantiepark Hof van Zeeland.

  • Nabij zee/meer
  • Openluchtzwembad
  • Sportmogelijkheden buiten
  • Supermarkt/winkel
  • Sauna
  • Huisdieren toegestaan

Vakantiepark Hof van Zeeland - Afbeelding 1
Vakantiepark Hof van Zeeland - Afbeelding 2
Vakantiepark Hof van Zeeland - Afbeelding 3
Vakantiepark Hof van Zeeland - Afbeelding 4
Vakantiepark Hof van Zeeland - Afbeelding 5
Vakantiepark Hof van Zeeland - Afbeelding 6


Voeg deze vakantie toe aan 'uw vakanties'.

 


Laagste prijs voor vakanties, Een vakantie boeken  via lastminuteinfo.nl voor de beste aanbiedingen